• STUDIO
  • LABEL
  • ARTISTS
  • VISUALS
  • MERCH
  • INFO
Catharsis EMBLEEM Logo ZWART

CATHARSIS-PRODUCTIONS

Bestn vant westen 2016, EOW 2017

INTRODUCTIE

15 jarige leeftijd begon Lowie te "freestylen". Hij werd opgemerkt door De Stroate waar ze hem het beste uit zijn skills leerden halen.

Zo begon hij aan zijn 17 ook eigen nummers te schrijven. Ondertussen kennen we hem als Low G, winnaar van Bestn vant Westn 2016 en EOW Antwerpen 2017, waarna hij doorstootte naar EOW Brussel en ook daar de eerste prijs op zijn naam mocht zetten.

Na wat podiumervaring op te doen ging hij in 2019 de samenwerking aan met Chillow in de studio van Catharsis-productions. Een jaar en twee singles later kondigen ze hun eerste EP 'WOARDE' aan. Grimmige beats met een agressieve ondertoon! 2021 BELOOFT AMBITIEUS TE WORDEN

De G staat voor GESKIFT

spotify-color

BOOK LOW G

UITGELICHT

LOW G & CHILLOW - WOARDE (EP)

Low G & Chillow insta promokopie

In het voorjaar van 2019 beslisten Low G & Chillow om de handen in elkaar te slaan. Ze namen de tijd om de sfeer van hun muziek te bepalen. Het duo voelde al snel waar hun raakvlak lag en er werden steeds meer tracks in die richting afgewerkt. Dit werd hun fundament voor hun eerste EP 'WOARDE'. Ze releasten een drietal maand geleden al hun eerste single 'Utgesproken'. Met dit nummer maakten ze depressie bespreekbaar. Het duo kon een stuk van zichzelf in deze topic terugvinden, vandaar dat de samenwerking mooie resultaten met zich meebracht. Niet veel later kondigden ze de tweede single 'KGA2' aan. Een nummer dat al meer aantoonde wat de toon van het album zou zijn : donkere beats en harde lines met een agressieve ondertoon. Geniet van de rest van de EP!

VIDEO'S