CATHARSIS-PRODUCTIONS

  • Home
  • Label
  • Studio
  • Artists
  • Visuals
  • Merch

CATHARSIS-PRODUCTIONS LABEL ARTIST 2019 - 2022

INTRODUCTIE

15 jarige leeftijd begon Lowie te "freestylen". Hij werd opgemerkt door De Stroate waar ze hem het beste uit zijn skills leerden halen.

Zo begon hij aan zijn 17 ook eigen nummers te schrijven. Ondertussen kennen we hem als Low G, winnaar van Bestn vant Westn 2016 en EOW Antwerpen 2017, waarna hij doorstootte naar EOW Brussel en ook daar de eerste prijs op zijn naam mocht zetten.

Na wat podiumervaring op te doen ging hij in 2019 de samenwerking aan met Chillow in de studio van Catharsis-productions. Een jaar en twee singles later kondigen ze hun eerste EP 'WOARDE' aan. Hun honger was nog niet gestild na de release van Woarde waarop het duo besliste om nog een zwaardere EP te maken: ZWOARDER. Ze kondigden deze Ep aan met een nu al West Vlaamse anthem 'WEST VLAMS' : Donkere slamming beats, harde lines met een agressieve ondertoon.

Sinds kort is Low G independent aan de slag gegaan met verschillende beatmakers, volledig opgenomen in de Frontal Studio (BXL) Deze plaat is te verwachten in maart 2023 gekoppeld aan een releaseshow in het Wilde Westen Kortrijk.

De G staat voor GESKIFT

spotify-color

BOOK LOW G

UITGELICHT

LOW G & CHILLOW - ZWOARDER (EP)

Low G & Chillow insta promokopie

In het voorjaar van 2019 beslisten Low G & Chillow om de handen in elkaar te slaan. Ze namen de tijd om de sfeer van hun muziek te bepalen. Het duo voelde al snel waar hun raakvlak lag en er werden steeds meer tracks in die richting afgewerkt. Dit werd hun fundament voor hun eerste EP 'WOARDE'. Ze releasten toen hun eerste single 'Utgesproken'. Met dit nummer maakten ze depressie bespreekbaar. Het duo kon een stuk van zichzelf in deze topic terugvinden, vandaar dat de samenwerking mooie resultaten met zich meebracht. Niet veel later kondigden ze de tweede single 'KGA2' aan en een derde als EP titel WOARDE. Hun honger was nog niet gestild na de release van Woarde waarop het duo besliste om nog een zwaardere EP te maken. ZwoardeR genaamd. Ze kondigden deze Ep aan met een nu al West Vlaamse anthem 'WEST VLAMS' : Donkere slamming beats, harde lines met een agressieve ondertoon. Geniet van de rest van de EP!

VIDEO'S